Konkurs na stanowisko wiceprezesa Ciarko PBSBank KH Sanok

2012-05-18 14:15:21

Rada nadzorcza Ciarko PBSBank Klub Hokejowy Sanok Sp. z o.o. ogłasza konkurs na stanowisko Wiceprezesa Zarządu - Dyrektora Zarządzającego odpowiedzialnego za: zarządzenie majątkiem Spółki, marketing i kontakty ze sponsorami, prowadzenie spraw organizacyjnych Spółki, w tym spraw korporacyjnych, oraz finanse Spółki.

OGŁOSZENIE O KONKURSIE NA STANOWISKO WICEPREZESA ZARZĄDU Ciarko PBSBank Klub Hokejowy Sanok Sp. z o.o.

Rada nadzorcza Ciarko PBSBank Klub Hokejowy Sanok Sp. z o.o. z siedzibą w Sanoku, adres siedziby: 38-500 Sanok, ul. Królowej Bony 4, wpisanej do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy w Rzeszowie pod nr 0000399041, zwana dalej „Spółka”, ogłasza konkurs na

1. Kandydaci na stanowisko muszą spełniać następujące kryteria:
1) korzystać z pełni praw publicznych oraz posiadać pełną zdolność do czynności prawnych,
2) posiadać wykształcenie wyższe (preferowane ekonomiczne),
3) legitymować się co najmniej trzy letnim doświadczeniem w zarządzaniu – w ramach stosunku pracy lub kontraktu menadżerskiego na stanowisku kierowniczym, związanym z zarządzaniem w spółkach, stowarzyszeniach, spółdzielniach lub jednostkach samorządowych, (preferowane doświadczenie w zarządzaniu klubami sportowymi),
4) legitymować się płynną znajomością języka angielskiego.
2. Kryteriami pomocniczymi oceny kandydatów jest: znajomość zagadnień ekonomiczno – prawniczych związanych z finansami i zarządzeniem oraz działalnością sportową, doświadczenie w prowadzeniu spraw opisanych w pkt.3 powyżej oraz zarządzaniem zespołami ludzkimi i klubami sportowymi, stopień znajomości języka angielskiego.
3. Warunkiem przystąpienia do konkursu jest złożenie na ręce członka Rady Nadzorczej Pana Ryszarda Ziarko w siedzibie Ciarko Sp. z o.o. S.KA. 38-500 Sanok, ul. Okulickiego 10, w terminie do 11 czerwca 2012 roku: listu motywacyjnego, wraz z oświadczeniem o wyrażeniu zgody na pełnienie funkcji Wiceprezesa Zarządu Spółki, CV, dyplomu ukończenia studiów wyższych, kopii umów o pracę lub kontraktów dotyczących zajmowania stanowisk kierowniczych, związanym z zarządzaniem w spółkach, stowarzyszeniach, spółdzielniach lub jednostkach samorządowych (klubach sportowych), oświadczenia w przedmiocie korzystania z pełni praw publicznych, posiadania pełnej zdolności do czynności prawnych, znajomości zagadnień stanowiących kryteria pomocnicze oceny kandydatów.
4. Z osobami telefonicznie zawiadomionymi o zakwalifikowaniu się do kolejnego etapu rekrutacji, zostaną przeprowadzone rozmowy kwalifikacyjne w dniu 18 czerwca 2012 roku.
5. Wybór i powołanie kandydata nastąpi w terminie do dnia 18 lipca 2012 roku, z pośród osób wstępnie wyłonionych na podstawie oceny podań i po przeprowadzeniu z tymi osobami rozmów kwalifikacyjnych. Osoby te zostaną powiadomione telefonicznie o ewentualnym zaproszeniu do stawienia się na termin posiedzenia rady nadzorczej.
6. Termin wyboru i powołania kandydata opisany w ust.5 może zostać przesunięty, o czym osoby zaproszone zostaną powiadomione telefonicznie.

Deho robota czeka na Ciebie! Jak w pysk strzelił piszą o Tobie!
Też o tym pomyślałem ale lipa będzie bo angielski umie ale polskiego wcale.
Na rozmowie kwalifikacyjnej leży bo się z polakami nie dogada.:)
Czyżby to początek końca miłościwie nam panującego?
idzie prezio w związek?????????//
pic na wode fotomontaż
Serio? Wprowadziliście oceny komentarzy...na hokejnecie?
BERNAT jest bezrobotny i szuka pracy......
widac ze w Sanoku sponsorzy daza do profesjonalizmu w tym sporcie, oby nowe wladze PZHL wziely przyklad
Pic na wodę jest taki, że gościa dawno powinni wysadzić z Klubu. Totalny chaos, kary do PZHL - za brak przede wszystkim organizacji, walkowery, bałagan z biletami. Owszem ktoś powie zdobył historyczny medal, ale czy macie pojęcie jakim kosztem? Chwalą się juniorami, gdzie jedynie 8 to rodowici sanoczanie, nie twórzmy fikcji !!!
Dzoń, Piecuch, Maciej Radwański, Poziomkowski, Ciepły, Smyczyński....na pewno nie wymieniłem wszystkich!
Żeby tacy ludzie jak Tomek Demkowicz nie pracowali w Klubie, to skandal! Lepiej sprowadzić Słowaka z dodatkowymi kosztami utrzymania (wyżywienie, mieszkanie) dla których liczy się tylko kasa, a nie to co będzie za 3-5 lat w sanockim hokeju.
Łudźcie się dalej, że wszystko idzie w dobrym kierunku, za jakiś czas się tutaj przypomnę !!!!!

a bym zapomniał...Klimov, Afonin, Triasunow, Golc...chyba wystarczy! Dziękuję, bez odbioru!
jak mnie wk urwiają tacy wieczni malkontenci, co to sami nic nie osiągnęli i muszą poszczekać na necie...
A ja się zgadzam z ujfalusi. Dobrze napisane. I tu nie chodzi o narzekanie, tylko przypomnienie faktów. A ty Bad Motherfucker jesteś jakimś plastrem na wszelkie niewygodne uwagi? Chyba jeszcze człowieku za krótko żyjesz na tym świecie.
Nie jestem zadnym plastrem, tylko piszę, że wk urwiają mnie malkontenci. "Dżon, Piecuch, Poziomkowski..." - jeśli tak podobały Ci się czasy, w których grali ci wielcy gracze, to gratuluję. Oczywiście na ostatnim meczu z Krakowem na pewno biliście brawo złotej drużynie, ale sezon się skończył i trzeba trochę poszczekać na necie, no i oczywiście tradycyjnie napluć na Krysiaka i napisać jak to będzie źle z sanockim hokejem.
Nie moja wina, że nie potrafię być tak ślepy jak ty oraz paru twoich beast friend'ów z shoutbox'a. A sukces z minionego sezonu to nie jest zasługa prezia, lecz sponsorów i burmistrza naszego miasta.
PS. Mistrzostwo Polski PLH nie zmazuje popełnionych błędów. Na jakim świecie ty żyjesz chłopie? Z drzewa się urwałeś?
no i wszystko jasne! Widać jaki magister pisał to ogłoszenie: "...trzy letnim..."!!! Ten wyraz występuje jako wyraz jednoczłonowy!! TRZYLETNI!
to zastepca bedzie mial wieksze wyksztalcenie niz preze, . ja widze na to stanowisko bartsa bartka k mogl by byc prezesem nawet widzial bym go albo lewego albo wojtka paje on nato by sie nadawal najbardziej taka prawda albo tomka ostrowsk... albo grzeska michale slynego elektryka te osoby uwazam nadawaly by sie najbardziej sa to osoby inteligetne obrotne itp ktorys z tych osub by sie nadawal na zastepce a nawet prezesa oni kochaj hokej
zastepce prezia wybiora sponsorzy a nam pozostaje pisanie kto by sie naszym zdaniem nadawal, a to co pisal ujfa i te nazwiska wychowankow co niby mogli grac , tak mogli tylko przy ich podejsciu to najwyzej w 1 lidze , tak Cieply mial papiery na dobrego obronce ale nie z jego mysleniem a wlasciwie z jego brakiem
Kto by nie był wybrany to będzie jednym z najmądrzejszych ludzi w całym mieście. I do tego jeszcze j. ang. biegle. No no.. Może wreszcie będzie łatwiej się dogadać z jakimiś podziadkami z Hameryki. Trzymamy kciuki.
a w Sanoku sadu nie ma ?