Ogłoszenie o konkursie na stanowisko prezesa Ciarko PBS Bank

2013-06-17 22:03:50

Rada nadzorcza Ciarko PBSBank Klub Hokejowy Sanok Sp. z o.o. ogłasza konkurs na stanowisko Prezesa Zarządu Spółki. Termin składania podań mija 5 lipca 2013 roku.

Ciarko PBSBank Klub Hokejowy Sanok Sp. z o.o.

Rada nadzorcza Ciarko PBSBank Klub Hokejowy Sanok Sp. z o.o. z siedzibą w Sanoku, adres siedziby: 38-500 Sanok, ul. Królowej Bony 4, wpisanej do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy w Rzeszowie pod nr 0000399041, zwana dalej „Spółka”, ogłasza konkurs na

stanowisko Prezesa Zarządu Spółki

1. Kandydaci na stanowisko muszą spełniać następujące wymagania: korzystać z pełni praw publicznych oraz posiadać pełną zdolność do czynności prawnych.
2. Kryteriami pomocniczymi oceny kandydatów są: znajomość zagadnień ekonomiczno – prawniczych związanych z finansami i zarządzeniem oraz działalnością sportową, wykształcenie, doświadczenie w zarządzaniu zespołami ludzkimi i klubami sportowymi, stopień znajomości języków obcych.
3. Warunkiem przystąpienia do konkursu jest złożenie na ręce członka Rady Nadzorczej Pana Ryszarda Ziarko w siedzibie Ciarko Sp. z o.o. S.KA. 38-500 Sanok, ul. Okulickiego 10, w terminie do 5 lipca 2013 roku: listu motywacyjnego, wraz z oświadczeniem o wyrażeniu zgody na pełnienie funkcji Prezesa Zarządu Spółki, CV, kopii umów o pracę lub kontraktów dotyczących zajmowanych stanowisk, oświadczenia w przedmiocie korzystania z pełni praw publicznych, posiadania pełnej zdolności do czynności prawnych, spełniania dodatkowych kryteriów pomocnicze oceny kandydatów.
4. Z osobami telefonicznie zawiadomionymi o zakwalifikowaniu się do kolejnego etapu rekrutacji, zostaną przeprowadzone rozmowy kwalifikacyjne w terminie 7 dni po upływie terminu składania podań.
5. Wybór i powołanie kandydata nastąpi w formie uchwały Rady Nadzorczej, w terminie do dnia 15 lipca 2013 roku, z pośród osób wstępnie wyłonionych na podstawie oceny podań i po przeprowadzeniu z tymi osobami rozmów kwalifikacyjnych. Osoby te zostaną powiadomione telefonicznie o ewentualnym zaproszeniu do stawienia się na termin posiedzenia rady nadzorczej.
6. Termin wyboru i powołania kandydata może zostać przesunięty przez Pana Ryszarda Ziarko, o czym osoby zaproszone zostaną powiadomione telefonicznie.

Nie ma żadnego chętnego na posprzątanie tej stajni Augiasza pozostawionej przez poprzednika? W sumie mnie to nie dziwi.Po co ludziom problemy i prokurator być może nad głową? A On pewnie siedzi i cieszy ze jest niezastąpiony ale w pewnym sensie jest to prawda. Takiego drugiego ze świecą szukać
Wcale że nie bo taki osioł jak był kudłaty to dawno powinien byc rozliczony jak i zawodnicy za gre a nie powinno byc tak jak jest teraz że górale którzy nie mają honoru przynosza do klubu rachunki za mieszkanie aby klub wyrównał je to czysta kpina .Ja bym chciał kandydowa na Prezesa ale jedyną przeszkodą dla mnie jest brak wykształcenia na nie ale jestem otwarty na wsółprace bo kocham Sanocki hokej od dobrych kilku lat.
Ovieczkin a Ty znasz znaczenie słowa "sarkazm"?
Madziu nie kazdy zna znaczenie tego slowa. A ty melon prezesuj na bloniach...
To się kolego pomyliłeś bo ja nie jestem melonem z Toto-Mixsu tylko kimś innym któremu dobro Sanockiego hokeja głęboko leży w sercu chciałbym tę funkcje pełnić za darmo bo ja mam już dobrze płatną pracę ale napewno nie będę miał szans z Panem Bukowskim który niby nie chce kandydowac ale tak naprawdę z pomocą kolegów i dyrektora Mosiru bardzo chce zostać Prezesem KH tylko dwie sroki się nie łapie za ogon i najpierw niech zrezygnuje z Prezesa SKT -SANOK .Tym się różnimy z Panem Bukowskim że ja kocham hokej w Sanoku a on chce być tylko jego Prezesem .
startuj cwaniaczku, może dadzą Ci szansę, może znajdziesz dodatkowych sponsorów, wyciągniesz sanocki hokej z dołka. Takich wielkich zbawców już było wielu, ale najczęściej za monitora. Jakby chcieli Bukowskiego to dawno by został wybrany, bez konkursu, bez jego ponawiania, więc skończ pier... tylko SKŁADAJ PODANIE!
Nie zebym sie wpieprzal ale podobno deho wrocil ze zbiorow z Holandii,to moze on by to dalej pociagnal? Sprobujcie sie z nim skontaktowac bo to dobre chlopisko ")))
Najpierw to musi się nauczyć poprawnej polszczyzny, bo jak pamiętam czytanie jego postów na forum to była udręka ;)
Co się czepiacie Deho przecież jest napisane że od kandydata oczekuje się znajomości języka obcego a nie polskiego. :)
Nadaje się jak nic.
Jeśli jakiś chętny znajdzie się na to stanowisko to zapewne nie za mniej niż 10k miesięcznie. Multum rzeczy trzeba poukładać, aby wszystko sprawnie działało. Brawa dla odważnego jeśli się taki znajdzie.
Ja mysle ze najlepszym kandytatem bylby Sebastian Krolicki
heh no z Sebastianem to pojechales po bandzie totalnie.
janie, to nie jest zły pomysł. Pytanie tylko, czy skh jest w stanie równocześnie utrzymać dwie sroki za ogon? Obawiam się, że nie. Coś, byłoby kosztem, czegoś.
OK,wiadomo czego spółka oczekuje od kandydata.A co spółka oferuje kandydatowi w zamian?Wypadałoby w takim anonsie poinformować."Wchodzimy do mętnej wody w której nic nie widać,więc trzeba wiedzieć jaka jest cena ryzyka".
Gentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach.
oni je maja....
Drogi panie Bilanski. "Gentelmani" moze i nie rozmawiaja, ale jest to poniekad oferta pracy wiec wysokosc zarobkow powinna byc podana.
kwestia wynagrodzenia jest ustalana w drodze rozmów kwalifikacyjnych indywidualnie a nie na forum publicznym. Widziałeś kiedyś ogłoszenie w którym jest od razu podana kwota?
Nie chodzi o zawodnika czy trenera a o prezesa. Oczywiscie ze widzialem. W jakim swiecie zyjesz skoro nie widziales oferty o prace bez podanej kwoty wynagrodzenia. Podac kwote, zebrac podania i wybrac najlepszego kandydata. Ew kwote mozna zwiekszyc wtedy podczas indywidualnych rozmow ale podstawa jak najbardziej do wiadomosci publicznej. Tak to wyglada w cywilizowanym swiecie...
Proszę poczytać. Oferta może zawierać inf. na temat wynagrodzenia ale nie musi. Przykładów jest wiele jak i mądrych i krytyków. Przykłady pokazują, że nie ma tam podanych kwot wynagrodzenia, ponieważ te kwestie są omawiane na spotkaniu z kandydatem, zależą też od bogatego CV kandydata (kwoty mogą być różne, albo sztywno ustalone przez Zarząd). Więc wychodzi na to, że ogłoszenia układali idioci i są one tzw. "pasztetem", ponieważ brakuje punktu o wynagrodzeniu? Zresztą, dalej ta dyskusja i tak nie ma sensu, bo i tak będzie się Pan upierał przy swojej racji.